Egyszerű, jól bevált receptjeim

2020. március 17. 19:17 - petitedori

Mindenből van egy első

Sziasztok!

Régóta sütök-főzök a magam szórakoztatására és a férjem nem kisebb örömére. Mindig is zavart, hogy nincs egy tisztességes platformom - akár online, akár offline - a jól bevált, gyakran (vagy legalábbis többször) elkészített receptjeimnek, amit mindig elővehetek, ha nem jön az ihlet.  Tudjátok, egy szép, színes receptes könyv. Mert van a polcon jó pár szakácskönyv, mindegyikből meg is főzök egy-két ételt évente egyszer, van két főzős appom is lementegetett receptekkel, de egyrészt sosem követem teljesen a recepteket, másrészt a nem követett recepteket sosem tudom tökéletesen reprodukálni, mert a módosított verziót persze nem jegyzem le. 

A másik hobbim emellett a fényképezés, és egy ideje érik bennem a gondolat, hogy ha már gasztronómia és fotózás, ellenben receptes könyv meg nincs, akkor egészen egyszerű lenne tenni ez ellen. Persze névre sosincs ötlet, egy ilyen projekt elkezdésnél meg mindig van jobb dolga az embernek.

Aztán most bejött ez a nagy otthonmaradási láz, és miután az egész lakás csillog-villog a nagytakarítás után meg edzettem is egy jót, azt az időt, ami maradt a napból, a hobbijaimnak szentelem. Eljött tehát az idő, hogy elindítsam ezt a blogot.

Szeressétek! :) Vidám otthonmaradást kívánok mindenkinek!

Dóri

#maradjszépenotthon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maradjszepenotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr5615531246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egyszerű, jól bevált receptjeim
süti beállítások módosítása